Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Diensten Baams Installatie

Allround installatiemonteur Utrecht

Baams Installatie is uw allround installatiemonteur in de regio Utrecht. Wij kunnen voor u verschillende diensten uitvoeren met betrekking tot CV, Water en Riool, Vloerverwarming en Dak. 

Voor elk project maken wij op basis van uw wensen een op maat gemaakte prijsopgave. Ook als aannemer kunt u ons inhuren voor uw project. Meer informatie over onze diensten en de mogelijkheden?

Neem contact op

CV installaties

Wij geven u graag advies met betrekking tot complete CV ketels en/of een gedeelte hiervan en verzorgen de installatie. Wij helpen u graag verder. 

Water en riool installaties

Baams Installatie kan sanitaire installaties uitvoeren. Uw badkamer en/of toilet is bij ons in goede handen met onze brede kennis en jarenlange ervaring. 

Vloerverwarming installaties

Tegenwoordig is het heerlijk om vloerverwarming in uw huis te hebben. Baams Installatie in Utrecht kan de vloerverwarming installatie voor u uitvoeren. 

Dak installaties

Wij kunnen dak installaties voor u uitvoeren in de regio Utrecht. Baams Installatie maakt gebruik van epdm rubberen dakbedekking.

 

Uw installateur in de regio Utrecht!

Baams Installatie
Copyright © 2021 Baams Installatie
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren